Flere fordele

Her er nogle af de vigtigste fordele ved at leje en udstillingstrailer:

Ressourcer maksimeres

100 % målrettet markedsføring – I bestemmer tid og sted! Ofte opererer virksomheder med faste budgetter i forbindelse med marketingaktiviteter i forsøget på at realisere virksomhedens mål. Her er en roadshowtrailer en af de mest effektive måder at få budskabet ud til jeres kunder.

Omkostninger minimeres

Det er altid omkostningstungt at deltage ved fremvisninger, messer eller konferencer – hvad enten det er nationalt eller internationalt. Ved at designe og indrette roadshowtraileren hjemmefra sparer I omkostninger til stand, opstilling og mandskab. 

En mobil udstilling

En exhibitiontrailer kan placeres efter ønske, og således behøver kunden fx ikke at køre langt for at møde jer. En udstillingstrailer kan klare en, to eller helt op til tre steder om dagen. Det er helt op til jer!

Samler alt ét sted

Ved at leje en udstillingstrailer bliver det hele nemmere. I kan effektivisere jeres salgsaktiviteter ved at leje en udstillingstrailer, fordi I på den måde kan indrette traileren hjemmefra med det nødvendige udstyr, og dermed slipper for at bære udstyr ind og ud til kunder eller arrangere messestande mm. Samtidig slipper I for at finde strøm til projektor, pc mm. – roadshowtraileren samler alt i et! Det eneste, I skal fokusere på, er jeres kunder - vi klarer resten.

Udstillingsfirmaet arrangerer turen

Under afviklingen af et roadshow vil der sikkert opstå spørgsmål i forbindelse med fx reklame/foliepåsætning, indretning af roadshowtraileren, etablering af strøm, diverse kontrolpapirer eller hotel og parkering.


Expo-Driver ved, i form af mange års erfaring som udstillingskonsulent, hvad der virker i forbindelse med opstart af diverse udstillinger rundt om i Europa. Vi kan hjælpe jeres virksomhed på vej til en vellykket udstilling, uanset om udstillingen tager form af roadshows, messer, konferencer, seminarer eller lignende. 

     

Ønsker I at høre mere om de mange fordele ved at leje en udstillingstrailer gennem Expo-Driver eller måske at investere i en, så kontakt os på tlf. 25 30 89 89 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">.