Rodenstock Roadshow 2012

Rodenstock1Rodenstock fremstiller og sælger innovative højkvalitets glas. Panta Rhei, der har specialiseret sig i bl.a. firmaevents, stod bag eventet og designede sammen med Move Your Brand og Expo-Driver et roadshow for Rodenstock, der samlede hele Rodenstocks koncept i ét. Rådgivning, refraktion, bestilling og salg, after-sales service mm. Det mobile koncept besøgte 28 byer i Tyskland over 8 uger.

Rodenstock valgte et mobilt salgsfremstød for at understøtte virksomhedens vision om at skabe og sælge de mest innovative produktløsninger. Således bistod virksomheden optikere over hele landet med råd og vejledning til den perfekte brille. Samtidig fik Rodenstock sat fokus på den innovative teknologi EyeLT®, som hjælper mennesker til at udnytte synet op mod 100 %.

Traileren fra Move Your Brand og Expo-Driver skabte det perfekte univers til at fastholde eksisterende kunder og samtidig invitere potentielle kunder indenfor. Er du klar over de muligheder en udstillingstrailer tillader? Kontakt Expo-Driver og hør nærmere.