Lauritz Knudsen Roadshow 2011

Schneider Electric og Lauritz Knudsen valgte en showtrailer fra Move Your Brand og Expo-Driver som omdrejningspunkt for et fælles roadshow kaldet ”kanalrundfart” med i alt 25 stop undervejs. ”Kanalrundfart” kom sig af temaet for roadshowet, som var føringsveje og kanaler. Med traileren fra Expo-Driver kunne de to virksomheder invitere installatører og grossister indenfor til et inspirerende møde med de nyeste produkter.IMG 4246

Traileren var en type M showroom, som kunne omdannes til et kontormiljø. Med ønsket om at inspirere de besøgende samt opdatere med den nyeste viden blev showtraileren indrettet med demonstrationer af løsninger og features, som viste sig at være en særdeles effektiv præsentationsform.

Udstillingstraileren var, ifølge produktchef Henrik Pedersen, en god anledning til at få vist bredden i virksomhedens sortiment, og samtidig vise sammenhængen mellem de mange produkter, virksomheden udvikler og producerer. Måske det var en god idé til jeres næste produktlancering? Kontakt Expo-Driver og hør mere.